Billig tagpap

Icopal tagpap

Her på TagPap.dk finder du produkterne Icopal PYE Underpap, Icopal WF Overpap og Icopal Overpap, som er en lækker kvalitets tagpap fra Icopal.

Der findes forskellige former for tagpap, og det er langt fra alle, der har den nødvendige kvalitet. Netop kvaliteten bør du ikke gå på kompromis med, hvis du vælger tagpap som tagdækning, da det i så fald kan ende med at blive en kostbar affære.

Hos TagPap.dk er du dog sikker på, at kvaliteten er i højsædet. Vi tilbyder nemlig kun to produkter – begge af det velansete mærke Icopal, der med sine højteknologiske produkter er garant for kvalitet. Tagpap fra Icopal sikrer en lang levetid og en modstandsdygtighed over for det til tider barske danske klima.

Icopal tagpap er særdeles velegnet til både nybyg og renovering på grund af det enkle og minimalistiske udtryk, som er yderst populært i dag. Derudover udmærker Icopal tagpap sig ved sin enorme fleksibilitet, der gør det let at anvende tagpappet på alle typer bygninger. Både på skrå vandrette, lodrette og sågar buede flader.

Vores Icopal tagpap produkter:

Icopal Underpap Tagpap PYE: 1 meter x 7,5 meter/m2

Billig Icopal tagpap Billig Icopal tagpap Billig Icopal tagpap

Køb Danmarks billigste Icopal PYE brandgodkendte tagpap her    Download faktaark

Tagpaprulle pris Kr. 279,- ex. moms (svarende til Kr. 187,- ved 5 meter rulle) - dvs. KUN Kr. 37,20,- pr. m2.
Tagpaprulle pris Kr. 349,- inkl. moms. for 7,5 m2.

Icopal PYE brandgodkendte tagpap, - til markedets laveste pris.

NB. Bid venligst mærke i at disse Icopal tagpap-ruller er på hele 7,5 meter/m2.


Icopal Overpap Tagpap WF: 1 meter x 7,5 meter/m2

Billig Icopal tagpap Billig Icopal tagpap Billig Icopal tagpap

Køb Danmarks billigste Icopal WF brandgodkendte tagpap her    Download faktaark

Tagpaprulle pris Kr. 379,- ex. moms (svarende til Kr. 252,- ved 5 meter rulle) - dvs. KUN Kr. 50,53,- pr. m2.
Tagpaprulle pris Kr. 473,- inkl. moms. for 7,5 m2.

Icopal WF brandgodkendte tagpap, - til markedets laveste pris.

NB. Bid venligst mærke i at disse Icopal tagpap-ruller er på hele 7,5 meter/m2, hvor andre danske tagpap leverandørers tagpap-ruller kun er 5 meter. Det vil sige du får hele 2,5 meter/m2 tagpap mere pr. tagpap-rulle ekstra. Derved undgår du en mulig grim samling midt på taget, og så endda hele 4,4 mm i tykkelsen.


Icopal Overpap Tagpap PYE: 1 meter x 5 meter/m2

Billig Icopal tagpap Billig Icopal tagpap Billig Icopal tagpap

Køb Danmarks billigste Icopal PYE brandgodkendte tagpap her    Download faktaark

Tagpaprulle pris Kr. 228,- ex. moms - dvs. KUN Kr. 45,60,- pr. m2.
Tagpaprulle pris Kr. 285,- inkl. moms. for 5 m2.

- PYE Overpap Tagpap er en økonomi udgave af WF tagpappen, som står ovenfor denne, der endvidere er hele 7,5 meter/m2 lang og er en bedre kvalitets tagpap. Icopal PYE brandgodkendte tagpap, - til markedets laveste pris.


Billig tagpap i høj kvalitet

Tagpap er et populært valg, fordi det både er smukt og holdbart, men ikke mindst på grund af prisen, som er i den absolut lavere ende, hvis man sammenligner med andre typer tagdækning. At anlægge et helt nyt tag vil aldrig være en billig fornøjelse, men her hos TagPap.dk sørger vi for, at du helt sikkert vil spare mange penge.

Brandgodkendt Icopal tagpap

Det er som nævnt ikke alle typer af tagpap, der opfylder de nødvendige kvaliteteskrav, og det er bestemt heller ikke alle, der lever op til de sikkerhedsmæssige krav.

Vidste du, at tagpap skal være BROOF(t2) brandgodkendt? Vores tagpap er!

Vi tilbyder Danmarks billigste Icopal WF og PYE brandgodkendte tagpap - nemlig Icopal tagpap med den meget vigtige BROOF(t2) brandgodkendelse.

Alt for mange af vore konkurrenter sælger tagpap, uden at tagpappen er BROOF(t2) brandgodkendt. Det er utrolig vigtigt at tagpap er BROOF(t2) brandgodkendt, ellers må den ikke anvendes til hustage og erhvervsbygninger i Danmark.

Ved brand under montage af tagpap eller generelt efterfølgende, kan det have store økonomiske konsekvenser ikke at have anvendt BROOF(t2) godkendt tagpap. Spørg derfor altid, om tagpappen er BROOF(t2) brandgodkendt inden køb. Det er den hos TagPap.dk!

Køb Icopal tagpap her

På TagPap.dk kan du bestille Icopal tagpap med det samme og få leveret din ordre direkte, så du straks kan gå i gang med monteringen. Foruden produktets kvalitet tilbyder vi også 15 års produkt garanti (se garantibetingelser her), så du kan trygt handle dit tagpap lige her.


Alle priser er excl. moms.
Der tages forbehold for udgået varer samt prisændringer og stavefejl.
Vore kunder opfordres til at læse vores FAQ.

Ring til mig

Har du brug for hjælp, så skriv dit navn og telefonnummer. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.
Navn(*)
Skriv dit navn

Telefonnummer(*)
Skriv dit telefonnummer

Billig Icopal brandgodkendt tagpap

Kontakt TagPap ApS

TagPap ApS
Markvænget 17
DK - 9600 Aars

Tlf. 86 800 222
info@TagPap.dk

Kort om TagPap ApS

Tagpap.dk leverer Danmarks billigste brandgodkendte Icopal WF tagpap til både private og virksomheder. Icopal tagpap er blandt markedets førende produkter indenfor tagpap og er i høj kvalitet.

Tagpap.dk gør beslutningen nem ved kun at sælge brandgodkendt Icopal tagpap, og til den billigste pris muligt for Icopal WF brandgodkendt tagpap.

Klik her for at købe billig Icopal brandgodkendt tagpap.