Reklamationsret

Tagpap Grossisten ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende produktionsfejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb, eller på varer som må forventes at have en levetid på under 2 år. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Tagpap Grossisten ApS indenfor 24 timer fra modtagelsen eller inden for først kommende hverdag. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning.

Hvis du reklamerer mere end 6 mdr. efter dit køb, er det dig der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl.

Reklamationsretten er IKKE gældende, hvis tagpap’en har været opbevaret liggende.

Kontakt os venligst inden du returnerer nogle produkter.

Fortrydelsesret

Der ydes i følge forbrugeraftaleloven 14 dages returret på varer købt via vores hjemmeside.

Betingelserne for at fortryde et køb er:

At varen returneres til os sammen med en kopi af fakturaen, senest 14 dage efter et du har meldt din fortrydelse At varen returneres i intakt, original emballage.

At varen er i samme stand og mængde som du modtog den. Forbrugeren kan dog fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt dog baseret på:

  • En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
  • Hvis varen er brugt, skal der laves konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden bruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.
  • Pengene skal sendes retur via samme betalingsmiddel, som varen er købt på.
  • Bestillings vare er ikke omfattet af retur ret.
  • Har man opbevaret sit tagpap liggende, frafalder fortrydelesretten, da varen i så fald er beskadiget.

Er disse punkter ikke opfyldt kan købet ikke fortrydes.

Når vi har modtaget og godkendt varen, refunderes købsprisen for tagpap (ikke fragtomkostninger naturligvis) til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du ligeledes selv afholde. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Returneringsadresse

Tagpap Grossisten ApS
Markvænget 17
DK – 9600, Aars
Tlf.: +45 86 800 222

Pakker sendt til os pr. efterkrav eller UFRANCO modtages ikke.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik, bestillingsvarer og heller ikke varer solgt til virksomheder.