Danmarks billigste ICOPAL WF/PYE brandgodkendte BROOF(t2) tagpap

Her på TagPap.dk finder du produkterne ICOPAL PYE Underpap, ICOPAL WF Overpap og ICOPAL PYE Overpap, som er en lækker kvalitets og brandgodkendt WF/PYE BROOF (t2) tagpap fra ICOPAL.

Forskellige former for Icopal WF tagpap.

Der findes forskellige former for tagpap, og det er langt fra alle, der har den nødvendige kvalitet. Netop kvaliteten bør du ikke gå på kompromis med, hvis du vælger tagpap som tagdækning, da det i så fald kan ende med at blive en kostbar affære.

Hos TagPap.dk er du sikker på, at kvaliteten er i højsædet. Vi tilbyder nemlig det velansete fabrikat ICOPAL, der med sine højteknologiske produkter er garant for kvalitet. Tagpap fra ICOPAL sikrer en lang levetid og er modstandsdygtig over for det til tider barske danske klima.

ICOPAL WF/PYE brandgodkendte BROOF(t2) tagpap er særdeles velegnet til både nybyg og renovering på grund af det enkle og minimalistiske udtryk, som er yderst populært i dag. Derudover udmærker ICOPAL tagpap sig ved sin enorme fleksibilitet, der gør det let at anvende på alle typer bygninger. Både på skrå, vandrette, lodrette og sågar buede flader.

ICOPAL WF/PYE brandgodkendte BROOF(t2) tagpap

Det er som nævnt ikke alle typer af tagpap, der opfylder de nødvendige kvalitetskrav, og det er bestemt heller ikke alle, der lever op til de sikkerhedsmæssige krav.

Vi tilbyder Danmarks billigste ICOPAL WF og PYE brandgodkendte tagpap – nemlig ICOPAL tagpap med den meget vigtige BROOF(t2) brandgodkendelse.

Alt for mange af vore konkurrenter sælger tagpap, uden at tagpappen er BROOF(t2) brandgodkendt. Det er utrolig vigtigt at tagpap er BROOF(t2) brandgodkendt, ellers må den ikke anvendes til hustage og erhvervsbygninger i Danmark.

Ved brand under montage af tagpap eller generelt efterfølgende, kan det have store økonomiske konsekvenser ikke at have anvendt BROOF(t2) godkendt tagpap. Spørg derfor altid, om tagpappen er BROOF(t2) brandgodkendt inden køb. Det er den hos TagPap.dk!

 • Systemet vil automatisk beregne et estimat for antallet af ruller du skal bruge.

  Vi anbefaler at du tilføjer et par ekstra ruller for at være sikker på at have nok.

  Ved rulle af 7.5 m2 regnes med 6.5 m2 dækning og ved rulle af 5 m2 regnes med 4.5 m2 dækning, så der er taget højde for overlæg.
 • Forskellen ligger i længden.
  Icopal WF er i 7,5 meters længde og omkring Kr. 10,- dyrere pr. m2 end Icopal PYE som er 5 meter i længde.
  80% vælger Icopal PYE 5 meters til KUN Kr. 448,- og sparer derved Kr. 10,- pr. m2.
  Icopal WF i 7,5 meters længde, vælges kun, hvis man vil undgå en samling og ens tag er tæt på de 7,5 meter i længde.
  Det er helt normalt at have samlinger, og derfor vælger de fleste PYE 5 meters overpap.
 • Please enter a number greater than or equal to 0.
  * Skal du ikke bruge overpap, kan du ændre feltet til 0
 • 956,00 kr.
  0,00 kr. + moms
  0%
  0,00 kr.
 • Please enter a number greater than or equal to 0.
  * Skal du ikke bruge underpap, kan du ændre feltet til 0
 • 716,00 kr.
  0,00 kr.+ moms
  0%
  0,00 kr.
  Vi tilbyder dag til dag levering, ved ordre afgivelse inden kl. 10.00
 • Kr. 0,- (inkl. moms)
 • 0,00 kr.
 • Kr. 0,-
 • Hidden

Viser alle 6 resultater