Billig tagpap
corner left-topcorner right-top
Danmarks Billigste Icopal WF Brandgodkendt
Tagpap!

Køb Icopal Tagpap Her
corner left-bottomcorner right-bottom

Levetiden på tagpap - bliv klogere her

Det er altid rart at vide, hvor længe taget holder vandet ude af stuerne, og hvornår det så er på tide at anskaffe sig et nyt. Det er forskelligt, hvor lang tid man kan blive ved med at reparere på et gammelt tag, før det ikke kan betale sig længere, og du må ud at investere i et nyt. Der er heldigvis meget, som du kan gøre for at forlænge levetiden på dit tag, og hvis du overvejer at benytte tagpap på dit næste byggeprojekt, så har du nogle klare fordele. Tagpap er et utrolig alsidigt og bearbejdeligt materiale, der har utallige anvendelsesmuligheder på et hav af forskellige tagkonstruktioner. Tagpap er blevet meget populært for danske boligejere og som den foretrukne tagbeklædning for diverse byggerier, og det er med god grund. Det er billigt, let at påføre, vedligeholdelsesvenligt og holdbart. Hos Tagpap.dk kan du købe langtidsholdbart tagpap, og her kan du læse mere om, hvordan du sikrer lang levetid.

Få dit tagpap til at holde i mange år

Tagpap har en relativ lang levetid i forhold til andre tagbeklædninger, som også er populære valg på bygninger. Et tag bliver konstant udsat for naturens kræfter, så er vanskeligt at fastsætte en eksakt levetid, da det afhænger af omstændighederne. Vind og vejr er umuligt at kontrollere, men når det er sagt, så er det nogle helt klare forholdsregler, som du kan tage, hvis du vil sikre et pålideligt tag i op til 50 år.

Korrekt montering

Kvaliteten af udførelsesarbejdet er en grundlæggende faktor for, at levetiden på tagpappet er lang. En korrekt montering gør, at detaljerne og inddækningerne er udført som et godt stykke arbejde, og det vil i sidste ende gavne levetiden for tagpappet.

Regelmæssig vedligeholdelse

Det tager ikke lang tid at vedligeholde tagpap, og det er ikke ret ofte, at du skal klatre op på taget for at inspicere for eventuelle skader. Tagpap forværres også af unødig færdsel på taget. Tjek derfor årligt, om der er steder, hvor tagpappen har sluppet, og klistr det fast igen. Det er også anbefalet, at du undersøger for skader efter en storm eller kraftig regn.

Typen af tagpappet

Ligesom kvaliteten af det udførte arbejde har noget at sige om tagpappets levetid, så er kvaliteten af materialet også en essentiel faktor. Køb derfor altid tagpap af sublim kvalitet og styrke, der holder i mange år frem. Eksempelvis vores Icopal WF tagpap. Antallet af lag er også afgørende for levetiden.

Den eksisterende tagkonstruktion

Levetiden af tagpap er også afhængig af underlagets kvalitet, tagets hældning og den overordnede konstruktion af taget. Det er derfor vigtigt at tage den eksisterende tagkonstruktion med i overvejelserne.

Køb billigt tagpap med lang levetid hos TagPap.dk

Tagpap har en levetid på op til 50 år under normale forhold, og hos TagPap.dk er det noget, vi stræber efter at tilbyde vores kunder. Du kan bestille dit nye Icopal WF tagpap her. Såfremt du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit tag, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 86 80 02 22 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt TagPap ApS

TagPap ApS
Markvænget 17
DK - 9600 Aars
CVR: 31420202

Tlf. 86 800 222
info@TagPap.dk

Kort om TagPap ApS

Tagpap.dk leverer Danmarks billigste brandgodkendte Icopal WF tagpap til både private og virksomheder. Icopal tagpap er blandt markedets førende produkter indenfor tagpap og er i høj kvalitet.

Tagpap.dk gør beslutningen nem ved kun at sælge brandgodkendt Icopal tagpap, og til den billigste pris muligt for Icopal WF brandgodkendt tagpap.

Klik her for at købe billig Icopal brandgodkendt tagpap.