Billig tagpap
corner left-topcorner right-top
Danmarks Billigste Icopal WF Brandgodkendt
Tagpap!

Køb Icopal Tagpap Her
corner left-bottomcorner right-bottom

Gør det selv tagpap

Tagpap er et særdeles alsidigt materiale. Før i tiden var tagpap ikke nær så holdbart, som det er i dag. Tagpap består i dag af polyesterfibre, og det giver materialet styrke og tæthed, som enhver tagbeklædning bør indeholde. Det er blevet en utrolig populær løsning i mange byggeprojekter, og det er med god grund. Tagpap kan bukkes og formes efter vilje om næsten alle typer af tagflader og tagkonstruktioner. Det er let at sætte moderne tagpap fast, og gør det selv typen kan uden problemer få pæne resultater ved selv at trække i arbejdshandskerne.

Læg selv tagpap på taget

Selvom det anbefales at få monteret tagpap ved hjælp af professionelle fagfolk, så er der ingen grund til, at du ikke kan gøre det selv - såfremt du er klar på udfordringen. En korrekt montering bidrager til den overordnede kvalitet på udførelsen, og det forlænger levetiden på tagpappet. Men når det er sagt, så er tagpap også en tagbeklædning, som sagtens kan laves i rigtig gør det selv stil.

Tagpap i ét og to lag

Inden der trækkes i arbejdstøjet, og stigen findes frem fra skuret, så skal der bestemmes, om opgaven kræver et- eller tolags tagpap. Det afhænger af opgavens størrelse. Tagpap er et stærkt materiale, og du opnår den største styrke ved at lægge to lag tagpap, men det er ikke altid nødvendigt for mindre bygninger - såsom et skur eller et legehus. Der skal derimod benyttes flere lag på større byggerier.

Ideelt sommerarbejde til den entusiastiske gør-det-selv-type

Det er hårdt arbejde at lægge tag, men tagpap er en brugervenlig løsning for enhver type, der ønsker selv at lægge tag på sine byggeprojekter. Især om sommeren. Varme gør pappet blødt og utrolig nemt at arbejde med. Derudover kan man få selvklæbende tagpap, og det hæfter bedre fast, hvis der ikke er alt for koldt vejr. Er sæsonen ikke lige med dig, så frygt ikke. Der er mange muligheder for kunstig varme, der kan hjælpe dig med at gøre monteringsarbejdet lettere. Svigter solen kan du med fordel benytte en varmepistol eller anden varmekilde til at varme klæbefladerne op.

Asfalt og tøj går ikke sammen

Pas på dit tøj, når du arbejder med tagpap. Det er ingen hemmelighed at asfalt ikke kan vaskes af, og derfor er der ingen grund til at få dit nye sæt tøj beskidt. Træk derfor altid i arbejdstøj, sko og handsker, der tåler at blive beskidt, når du arbejder. Det er uundgåeligt. Vælg sågar noget tøj, der eventuelt skal smides ud alligevel. Du kan fjerne asfaltklæber fra dine hænder ved at bruge olivenolie eller smør.

Ønsker du at høre mere om gør det selv tagpap?

Såfremt du ønsker at høre mere om, hvordan du bedst muligt selv kan lægge tagpap på dit hus, skur eller legehus, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 86 80 02 22 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller klik ind på vores hjemmeside TagPap.dk. Vi specialiserer os i Icopal tagpap til billige priser.

Ring til mig

Har du brug for hjælp, så skriv dit navn og telefonnummer. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.
Navn(*)
Skriv dit navn

Telefonnummer(*)
Skriv dit telefonnummer

Kontakt TagPap ApS

TagPap ApS
Markvænget 17
DK - 9600 Aars

Tlf. 86 800 222
info@TagPap.dk

Kort om TagPap ApS

Tagpap.dk leverer Danmarks billigste brandgodkendte Icopal WF tagpap til både private og virksomheder. Icopal tagpap er blandt markedets førende produkter indenfor tagpap og er i høj kvalitet.

Tagpap.dk gør beslutningen nem ved kun at sælge brandgodkendt Icopal tagpap, og til den billigste pris muligt for Icopal WF brandgodkendt tagpap.

Klik her for at købe billig Icopal brandgodkendt tagpap.