Danmarks Billigste
ICOPAL WF/PYE Brandgodkendt BROOF(t2) Tagpap!

Levetiden på tagpap – bliv klogere her

Det er altid rart at vide, hvor længe taget holder vandet ude af stuerne, og hvornår det så er på tide at anskaffe sig et nyt. Det er forskelligt, hvor lang tid man kan blive ved med at reparere på et gammelt tag, før det ikke kan betale sig længere, og du må ud at investere i et nyt. Der er heldigvis meget, som du kan gøre for at forlænge levetiden på dit tag, og hvis du overvejer at benytte tagpap på dit næste byggeprojekt, så har du nogle klare fordele. Tagpap er et utrolig alsidigt og bearbejdeligt materiale, der har utallige anvendelsesmuligheder på et hav af forskellige tagkonstruktioner. Tagpap er blevet meget populært for danske boligejere og som den foretrukne tagbeklædning for diverse byggerier, og det er med god grund. Det er billigt, let at påføre, vedligeholdelsesvenligt og holdbart. Hos Tagpap.dk kan du købe langtidsholdbart tagpap, og her kan du læse mere om, hvordan du sikrer lang levetid.

Få dit tagpap til at holde i mange år

Tagpap har en relativ lang levetid i forhold til andre tagbeklædninger, som også er populære valg på bygninger. Et tag bliver konstant udsat for naturens kræfter, så er vanskeligt at fastsætte en eksakt levetid, da det afhænger af omstændighederne. Vind og vejr er umuligt at kontrollere, men når det er sagt, så er det nogle helt klare forholdsregler, som du kan tage, hvis du vil sikre et pålideligt tag i op til 50 år.

Korrekt montering af tagpap

Kvaliteten af udførelsesarbejdet er en grundlæggende faktor for, at levetiden på tagpappet er lang. En korrekt montering gør, at detaljerne og inddækningerne er udført som et godt stykke arbejde, og det vil i sidste ende gavne levetiden for tagpappet.

Regelmæssig vedligeholdelse af tagpap

Det tager ikke lang tid at vedligeholde tagpap, og det er ikke ret ofte, at du skal klatre op på taget for at inspicere for eventuelle skader. Tagpap forværres også af unødig færdsel på taget. Tjek derfor årligt, om der er steder, hvor tagpappen har sluppet, og klistr det fast igen. Det er også anbefalet, at du undersøger for skader efter en storm eller kraftig regn.

Typen af tagpappet

Ligesom kvaliteten af det udførte arbejde har noget at sige om tagpappets levetid, så er kvaliteten af materialet også en essentiel faktor. Køb derfor altid tagpap af sublim kvalitet og styrke, der holder i mange år frem. Eksempelvis vores ICOPAL WF tagpap. Antallet af lag er også afgørende for levetiden.

Den eksisterende tagkonstruktion

Levetiden af tagpap er også afhængig af underlagets kvalitet, tagets hældning og den overordnede konstruktion af taget. Det er derfor vigtigt at tage den eksisterende tagkonstruktion med i overvejelserne.

Køb billigt tagpap med lang levetid hos TagPap.dk

Tagpap har en levetid på op til 50 år under normale forhold, og hos TagPap.dk er det noget, vi stræber efter at tilbyde vores kunder. Du kan bestille dit nye ICOPAL WF tagpap her. Såfremt du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit tag, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 86 80 02 22 eller mail info@TagPap.dk.

Spørgsmål?

Beregn pris på tagpap her

 • Systemet vil automatisk beregne et estimat for antallet af ruller du skal bruge.

  Vi anbefaler at du tilføjer et par ekstra ruller for at være sikker på at have nok.

  Ved rulle af 7.5 m2 regnes med 6.5 m2 dækning og ved rulle af 5 m2 regnes med 4.5 m2 dækning, så der er taget højde for overlæg.
 • Forskellen ligger i længden.
  Icopal WF er i 7,5 meters længde og omkring Kr. 10,- dyrere pr. m2 end Icopal PYE som er 5 meter i længde.
  80% vælger Icopal PYE 5 meters til KUN Kr. 448,- og sparer derved Kr. 10,- pr. m2.
  Icopal WF i 7,5 meters længde, vælges kun, hvis man vil undgå en samling og ens tag er tæt på de 7,5 meter i længde.
  Det er helt normalt at have samlinger, og derfor vælger de fleste PYE 5 meters overpap.
 • Please enter a number greater than or equal to 0.
  * Skal du ikke bruge overpap, kan du ændre feltet til 0
 • 956,00 kr.
  0,00 kr. + moms
  0%
  0,00 kr.
 • Please enter a number greater than or equal to 0.
  * Skal du ikke bruge underpap, kan du ændre feltet til 0
 • 716,00 kr.
  0,00 kr.+ moms
  0%
  0,00 kr.
  Vi tilbyder dag til dag levering, ved ordre afgivelse inden kl. 10.00
 • Kr. 0,- (inkl. moms)
 • 0,00 kr.
 • Kr. 0,-
 • Hidden