Billig tagpap

Overpap & Underpap


Vi bruger kun Icopal brandgodkendt tagpap, så din og dit hus sikkerhed altid er i top. Det gælder selvfølgelig vores overpap og underpap, hvor vi i overpap både kan tilbyde Icopal WF i 7,5 m2 og Icopal PYE i 5 m2, mens vi i underpap tilbyder Icopal PYE tagpap i 7,5 m2 til en billig pris.


PYE Overpap er en økonomi udgave af Icopal WF tagpap. Icopal WF tagpap er endvidere hele 7,5 meter/m2 lang og er en bedre kvalitets tagpap.


Vil du læse yderlige om vores forskellige typer over- og underpap kan du finde yderligere informationer om dem herunder:

• Icopal PYE brandgodkendt underpap: 1m x 7,5m2

• Icopal WF brandgodkendt overpap 1m x 7,5m2

• Icopal PYE brandgodkendt overpap 1m x 5m2

 

Ønsker du at købe vores brandgodkendte tagpap, så kan du altid bestille det fra vores hjemmeside og få et godt tilbud.


Vi leverer gerne, men du er også velkommen til at afhente det på vores lageradresse: Markvænget 17, 9600 Aars.


For nærmere information kan du altid skrive en mail til os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller læse vores FAQ.

 

Hvor mange lag tagpap skal du lægge?

 

Tagpap kan komme i forskellige udgaver og tykkelser. Det har en indflydelse på dets styrke, tæthed og holdbarhed. Med vores tagpap tykkelse på 4,4 mm er du altid sikker på den gode kvalitet, men afhængigt af dit byggeprojekt, kan det variere om vi anbefaler at du lægger ét eller to lag.

 

Ved huse og lignende store projekter anbefaler vi, at du lægger et overpap på underpappet. Det er en rigtig solid løsning, der forlænger holdbarheden og øger din og dit hus sikkerhed markant. Hvis du derimod skal købe tagpap til lettere projekter som legehuse eller redskabsskure, så kan du ofte nøjes med at lægge ét lag.

 

Holdbarheden vil dog altid være længere desto flere lag du lægger på. Vejret i Danmark er meget varieret, og hvis dit tagpap ikke er monteret korrekt kan det have indflydelse på tagpappet.

 

Derfor anbefaler vi at du tjekker dit tag igennem for skader efter en eventuel storm. På trods af det lette tagpap materiale er det et utrolig robust materiale, og vores tykke tagpap kan klare de fleste vejrfænomener, hvis det er monteret korrekt.

 

Gør det selv med tagpap

 

Har du trangen til at gøre det selv, så vil vi her gerne guide dig til hvordan du kan gøre det, og hvilke ting du skal være opmærksom på, når du lægger tagpap.

Vi vil i det følgende lave en guide til dig, der gerne vil lægge tagpap ved brugen af både underpap og overpap.

 

Guide: Gør det selv med to lag tagpap:

 

1. Læg tagpappet på så det flugter med tagkanten, og pres det helt op mod vindskederne. Her lader du banen gå op over tagryggen og hen på den anden side af taget.

 

2. Inden du ruller næste rulle tagpap ud brænder du den eksisterende rulle fast. Brænd der hvor tagpap rullen skal ligge. Efterfølgende brænder du næste rulle på med et overlæg på ca. 10 cm, og træder på det så det klæber godt sammen og bliver tæt. Sådan fortsætter du indtil taget er dækket.

 

3. Derefter sømmer du fodblikket og trekantlister ovenpå underpappet.

 

4. Så kan du begynde at lægge overpappet ovenpå underpappet. Her lægger du tagpappet på, så det går 1 centimeter ud over kanten, og flugter med overkanten på trekantlisten. Tryk pappet hårdt efter du har brændt det, og skær det derefter til med en god hobbykniv.

Ønsker du at købe overpap og underpap kan du altid bestille det her

 

Andre tips til arbejde med tagpap

 

• Udfør arbejdet om sommeren eller i varmt vejr. Det gør pappet blødere, og gør at det har lettere ved at klæbe.

• Asfalt kan ikke vaskes af på tøj, så brug handsker, sko og tøj som du kan undvære efterfølgende. Får du asfaltklæber på huden, så kan du med fordel fjerne det med olivenolie eller smør.

• Du kan med fordel bruge en gulvskrubber i stedet for spartel, når du skal fordele din asfaltklæber, hvis det er på større arealer. Dens større overflade gør, at du hurtigere får asfaltklæberen fordelt.

Billig Icopal brandgodkendt tagpap

Kontakt TagPap ApS

TagPap ApS
Markvænget 17
DK - 9600 Aars
CVR: 31420202

Tlf. 86 800 222
info@TagPap.dk

Kort om TagPap ApS

Tagpap.dk leverer Danmarks billigste brandgodkendte Icopal WF tagpap til både private og virksomheder. Icopal tagpap er blandt markedets førende produkter indenfor tagpap og er i høj kvalitet.

Tagpap.dk gør beslutningen nem ved kun at sælge brandgodkendt Icopal tagpap, og til den billigste pris muligt for Icopal WF brandgodkendt tagpap.

Klik her for at købe billig Icopal brandgodkendt tagpap.