Billig tagpap

Danmarks billigste Icopal WF tagpap

Her på TagPap.dk finder du produkterne Icopal PYE Underpap, Icopal WF Overpap og Icopal PYE Overpap, som er en lækker kvalitets tagpap fra Icopal.

Der findes forskellige former for tagpap, og det er langt fra alle, der har den nødvendige kvalitet. Netop kvaliteten bør du ikke gå på kompromis med, hvis du vælger tagpap som tagdækning, da det i så fald kan ende med at blive en kostbar affære.

Hos TagPap.dk er du sikker på, at kvaliteten er i højsædet. Vi tilbyder nemlig det velansete fabrikat Icopal, der med sine højteknologiske produkter er garant for kvalitet. Tagpap fra Icopal sikrer en lang levetid og er modstandsdygtig over for det til tider barske danske klima.

Icopal tagpap er særdeles velegnet til både nybyg og renovering på grund af det enkle og minimalistiske udtryk, som er yderst populært i dag. Derudover udmærker Icopal tagpap sig ved sin enorme fleksibilitet, der gør det let at anvende på alle typer bygninger. Både på skrå, vandrette, lodrette og sågar buede flader.

Vores tilbud af Icopal tagpap produkter:

Icopal Underpap Tagpap PYE: 1 meter x 7,5 meter/m2

Billig Icopal tagpapBillig Icopal tagpap

Køb Danmarks billigste Icopal PYE brandgodkendte tagpap her    Download faktaark

Tagpaprulle pris Kr. 279,- ex. moms (svarende til Kr. 187,- ved 5 meter rulle) - dvs. KUN Kr. 37,20,- pr. m2.
Tagpaprulle pris Kr. 349,- inkl. moms. for 7,5 m2.

Icopal PYE brandgodkendte tagpap, - til markedets laveste pris.

NB. Bid venligst mærke i at disse Icopal tagpap-ruller er på hele 7,5 meter/m2.

 

Icopal Overpap Tagpap WF: 1 meter x 7,5 meter/m2

Billig Icopal tagpapBillig Icopal tagpap

Køb Danmarks billigste Icopal WF brandgodkendte tagpap her    Download faktaark

Tagpaprulle pris Kr. 379,- ex. moms (svarende til Kr. 252,- ved 5 meter rulle) - dvs. KUN Kr. 50,53,- pr. m2.
Tagpaprulle pris Kr. 473,- inkl. moms. for 7,5 m2.

Icopal WF brandgodkendte tagpap, - til markedets laveste pris.

NB. Bid venligst mærke i at disse Icopal tagpap-ruller er på hele 7,5 meter/m2, hvor andre danske tagpap leverandørers tagpap-ruller kun er 5 meter. Det vil sige du får hele 2,5 meter/m2 tagpap ekstra pr. tagpap-rulle. Derved undgår du en mulig samling midt på taget, og så endda hele 4,4 mm i tykkelsen.

 

Icopal Overpap Tagpap PYE: 1 meter x 5 meter/m2

Billig Icopal tagpapBillig Icopal tagpap

Køb Danmarks billigste Icopal PYE brandgodkendte tagpap her    Download faktaark

Tagpaprulle pris Kr. 249,- ex. moms - dvs. KUN Kr. 49,80,- pr. m2.
Tagpaprulle pris Kr. 311,- inkl. moms. for 5 m2.

- PYE Overpap Tagpap er en økonomi udgave af Icopal WF tagpappen, som står ovenfor denne. Icopal WF tagpappen er endvidere hele 7,5 meter/m2 lang og er en bedre kvalitets tagpap. Icopal PYE brandgodkendte tagpap, - til markedets laveste pris.

 

Læs mere

Betingelser for lang holdbarhed:

 • Korrekt montering

  En korrekt montering af tagpappet er vigtig for at det holder i mange år. På den måde sikrer du, at detaljerne og inddækningerne er udført ordentligt.

 • Regelmæssig vedligeholdelse

  Tjek årligt tagpappets tilstand. Hvis det har revet sig løs eller er sluppet skal det klistres fast igen. Samtidig anbefaler vi også, at du tjekker taget efter, hvis det har været udsat for en storm eller andet uvejr.
  For meget færdsel på taget kan skade dets kvalitet, så betræd det kun hvis det er nødvendigt.

 • Typen af tagpappet

  Køb altid tagpap der er brandgodkendt. Alt for billig tagpap som ikke er brandgodkendt må ikke blive brugt til at bygge huse med i Danmark.
  Vores produkter opfylder naturligvis alle krav, samtidig med at du roligt kan regne med tagpap af høj kvalitet.

 • Den eksisterende tagkonstruktion

  Kvaliteten af underlaget, tagets hældning og den overordnede konstruktion er en vigtig faktor for hvor lang tid tagpappet holder. Derfor skal den eksisterende konstruktion gerne gås efter inden du lægger tagpap på.

 

Billig tagpap i høj kvalitet

Tagpap er et populært valg, fordi det både er smukt og holdbart, men ikke mindst på grund af prisen, som er i den absolut lavere ende, hvis man sammenligner med andre typer tagdækning. At anlægge et helt nyt tag vil aldrig være en billig fornøjelse, men her hos TagPap.dk sørger vi for, at du både får et billigt og smukt tagpap. 

Brandgodkendt Icopal tagpap

Det er som nævnt ikke alle typer af tagpap, der opfylder de nødvendige kvalitetskrav, og det er bestemt heller ikke alle, der lever op til de sikkerhedsmæssige krav.

Vidste du, at tagpap skal være BROOF(t2) brandgodkendt? Vores tagpap er!

Vi tilbyder Danmarks billigste Icopal WF og PYE brandgodkendte tagpap - nemlig Icopal tagpap med den meget vigtige BROOF(t2) brandgodkendelse.

Alt for mange af vore konkurrenter sælger tagpap, uden at tagpappen er BROOF(t2) brandgodkendt. Det er utrolig vigtigt at tagpap er BROOF(t2) brandgodkendt, ellers må den ikke anvendes til hustage og erhvervsbygninger i Danmark.

Ved brand under montage af tagpap eller generelt efterfølgende, kan det have store økonomiske konsekvenser ikke at have anvendt BROOF(t2) godkendt tagpap. Spørg derfor altid, om tagpappen er BROOF(t2) brandgodkendt inden køb. Det er den hos TagPap.dk!

Læs mere

Køb Icopal tagpap her

På TagPap.dk kan du bestille Icopal tagpap med det samme og få leveret din ordre direkte, så du straks kan gå i gang med monteringen. Foruden produktets kvalitet tilbyder vi også 15 års produkt garanti (se garantibetingelser her), så du kan trygt handle dit tagpap lige her.


Alle priser er excl. moms.
Der tages forbehold for udgået varer samt prisændringer og stavefejl.
Vore kunder opfordres til at læse vores FAQ.

Ring til mig

Har du brug for hjælp, så skriv dit navn og telefonnummer. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.
Navn(*)
Skriv dit navn

Telefonnummer(*)
Skriv dit telefonnummer

Billig Icopal brandgodkendt tagpap

Kontakt TagPap ApS

TagPap ApS
Markvænget 17
DK - 9600 Aars

Tlf. 86 800 222
info@TagPap.dk

Kort om TagPap ApS

Tagpap.dk leverer Danmarks billigste brandgodkendte Icopal WF tagpap til både private og virksomheder. Icopal tagpap er blandt markedets førende produkter indenfor tagpap og er i høj kvalitet.

Tagpap.dk gør beslutningen nem ved kun at sælge brandgodkendt Icopal tagpap, og til den billigste pris muligt for Icopal WF brandgodkendt tagpap.

Klik her for at købe billig Icopal brandgodkendt tagpap.