Billig tagpap
corner left-topcorner right-top
Danmarks Billigste Icopal WF Brandgodkendt
Tagpap!

Køb Icopal Tagpap Her
corner left-bottomcorner right-bottom

Tagpap - sådan vælger du den rette tykkelse

Det er ikke helt lige meget, hvilken type tagpap der bruges som tagbelægning på boligen. Ligesom så meget andet kommer tagpap i forskellig kvalitet, og det er ikke alt, der har den samme styrke, tæthed og holdbarhed, som du finder hos leverandører som fx TagPap.dk. Tagpap af høj kvalitet forlænger levetiden på produktet, så taget forbliver i god stand i mange år frem. Men hvordan er tagpap forskelligt fra hinanden? Tagpap findes i forskellige tykkelser, og det kan være svært at bestemme sig for, hvad man har brug for til et givent byggeprojekt. Hvilke fordele er der så ved et tykt lag tagpap? Der er mange, og dem kan du læse mere om herunder.

Hvad betyder tykkelsen på tagpappet

Der er mange ting, der spiller ind, når det handler om levetiden, holdbarheden og tætheden for tagpap. Det er ikke alt, som du kan købe hos byggefirmaer, der er af den bedste kvalitet, og derfor er der stor risiko for, at du ender ud med et materiale, der ikke er godt nok. Tykkelsen på tagpap er særdeles essentiel, da det bidrager til den overordnede robusthed, som gerne skal være stor, eftersom der er tale om en tagbeklædning, der gerne skal holde og fungere optimalt i mange år frem.

Tykkelsen varierer efter opgave

Det er anbefalet, at der benyttes to lag tagpap ved større projekter, og det er med god grund. Ofte kan man slippe afsted med et lag tagpap, hvis det er lettere byggerier, der skal ligges tag på. Det er både nemt og bekvemt at bruge et lag tagpap, da det ofte er selvklæbende og kun skal sømmes. Denne løsning er relevant til legehuset eller redskabsskuret. To lag tagpap er derimod anbefalet, hvis det er til større opgaver. Her brændes et ekstra lag fast ovenpå det første, der ligger på tværs af underpappet. Det giver en utrolig holdbarhed, og det er et solid løsning til ethvert hjem, der ønsker at have tagpap som tagbeklædning.

Den rigtige tykkelse forlænger levetiden

Tagpap har i forvejen en forholdsvis lang levetid, men der kan være stor forskel på holdbarheden, og det er bestemt ikke alle leverandører, der har den nødvendige tykkelse af tagpap på lager. Derfor bør man altid fokuserer på at finde en leverandør, der har tykkere tagpap end de fleste. TagPap.dk har fx tagpap på 4,4 mm, hvilket er i den positive ende. Du kan altså være sikker på at have dit tag i mange år frem.

Undgå revner og utætte samlinger

Tagpap er et let materiale, der samtidig er utrolig robust. Det danske vejr kan til tider være nådesløs, og for at undgå uventede revner og utætte samlinger kan du med fordel investere i den rigtige tykkelse tagpap.

Køb tykt tagpap til en billig pris

Såfremt du ønsker at købe Icopal tagpap med en høj holdbarhed og lang levetid til en konkurrencedygtig pris, så har TagPap.dk den rette tykkelse tagpap, som du leder efter. Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 86 80 02 22 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller bestille her.

Kontakt TagPap ApS

TagPap ApS
Markvænget 17
DK - 9600 Aars
CVR: 31420202

Tlf. 86 800 222
info@TagPap.dk

Kort om TagPap ApS

Tagpap.dk leverer Danmarks billigste brandgodkendte Icopal WF tagpap til både private og virksomheder. Icopal tagpap er blandt markedets førende produkter indenfor tagpap og er i høj kvalitet.

Tagpap.dk gør beslutningen nem ved kun at sælge brandgodkendt Icopal tagpap, og til den billigste pris muligt for Icopal WF brandgodkendt tagpap.

Klik her for at købe billig Icopal brandgodkendt tagpap.