Billig tagpap
corner left-topcorner right-top
Danmarks Billigste Icopal WF Brandgodkendt
Tagpap!

Køb Icopal Tagpap Her
corner left-bottomcorner right-bottom

Tagpap på fladt tag

Der er rigtig mange muligheder, når der benyttes Icopal tagpap som tagbeklædning, da materialet har gode anvendelsesegenskaber. Tagpap er lavet af polyesterfibre, og det er særdeles anvendeligt på et utal af tagkonstruktioner. Materialets store fleksibilitet gør det fordelagtigt til at beklæde alt fra flade tage til mere arkitektonisk udfordrende tagkonstruktioner. Tagpap er en pålidelig og billig løsning, der er velegnet til tagbeklædning på nye huse eller som erstatning for et ældre tag. Tagpap ses på mange tagkonstruktioner, og selvom der oftest er tagpap på flade tage, er det ikke nødvendigvis den eneste form på taget, hvor tagpap kan monteres.

Beklæd dit flade tag med tagpap

Tagpap går også under navnet asfaltpap, og det brændes fast på plader oven på de træspær, der udgør tagkonstruktionen. Det er et materiale, der adskiller sig fra andre kendte og populære typer af tagbeklædninger - fx teglsten. Tagpap er besynderligt lettere og arbejdsvenligt end sine tungere og dyrere tagdæknings-kollegaer. Det er bøjeligt, fleksibelt og tyndt, mens det stadig er stærkt og holdbart.

Mange flade tage er bedækket med tagpap

Flade tage er en af de tagkonstruktioner, hvor tagpap er særligt anvendeligt. Selvom tagpap er et utrolig fleksibelt materiale, der kan lægges på mange specielle tagudformninger, så ser man ofte flade tage være bedækket med tagpap. Det er et særdeles tæt materiale, og hvis det monteres korrekt, bliver regnvand og lignende ikke liggende efter et skybrud. Flade tage skal således bygges med en hældningsprocent ifølge bygningsreglementet.

Tagpap komplimenterer et fladt tag

Der er mange tagbeklædningsmuligheder, når det kommer til flade tage, men der er ingen tagbeklædning, der komplimenterer et fladt eller skråt tag som tagpap. Der er utrolig mange flotte og veldesignede boliger, der udnytter det mørke og minimalistiske look, som tagpap bidrager til en bolig. Det er af den grund et stensikkert valg til det moderne og stilrene hus. Rigtig mange sommerhuse benytter også tagpap af samme grund. Det er dog altid værd at undersøge lokalplanen, inden der fx bygges et nyt hus. Der kan være regler angående tagform og tagbedækning i området.

Flade tage og vedligeholdelse

Det kan være noget af en udfordring at vedligeholde et traditionelt tegltag på et trekantsspær, da der er svært at manøvrere rundt og rense ind i mellem teglstenene. Det undgås ved et fladt tag med tagpap. Her er det utrolig nemt at bevæge sig rundt på, og vedligeholdelsen påkræver kun at man tjekker for steder, hvor tagpappet har løsnet sig.

Tagpap på mindre bygninger

Tagpap er billigt i materiale, så det er særligt anvendeligt som tagbeklædning på et skur, legehus eller gæstehus - også selvom taget ikke nødvendigvis er fladt.

Køb billigt tagpap til flade tage på TagPap.dk

Hvis du leder efter tagpap af høj kvalitet til billige priser, så har TagPap.dk løsningerne, der passer til dig. Du kan bestille dit nye Icopal tagpap her. Såfremt du ønsker at vide mere om vores produkt, eller hvordan du bedst får monteret tagpap på netop dit flade tag, er du mere end velkommen til at tage kontakt på tlf. 86 80 02 22 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt TagPap ApS

TagPap ApS
Markvænget 17
DK - 9600 Aars
CVR: 31420202

Tlf. 86 800 222
info@TagPap.dk

Kort om TagPap ApS

Tagpap.dk leverer Danmarks billigste brandgodkendte Icopal WF tagpap til både private og virksomheder. Icopal tagpap er blandt markedets førende produkter indenfor tagpap og er i høj kvalitet.

Tagpap.dk gør beslutningen nem ved kun at sælge brandgodkendt Icopal tagpap, og til den billigste pris muligt for Icopal WF brandgodkendt tagpap.

Klik her for at købe billig Icopal brandgodkendt tagpap.